Fulgi pentru fasole batuta

Fulgi pentru fasole batuta

office@sare.ro
0769 250 759

Cere oferta

Fulgi pentru fasole batuta 90g

Ingrediente:

Fulgi de fasole minim 70%,

Fulgi de mazare minim 29%,

Antioxidant: acid citric

Emulsificator: mono si digliceride ale acizilor grasi, stabilizator ( pirofosfat acid de sodiu ), Conservant: metabisulfit de sodiu, Antioxidant: butilhidroxianisol. 

A se pastra la loc uscat si ferit de actiunea directa a soarelui. 

Numar de portii: 4

Timp de preparare: 5 minute

Produs de post.

Mod de preparare:

1. Se fierb 250 ml de apa si se adauga o jumatate de lingurita de sare. Se ia vasul de pe foc.

2. Se adauga treptat continutul plicului.

3. Se adauga circa 20 ml de ulei si se amesteca pana la omogenizare

4. Se serveste condimentand dupa gust.