Fulgi de cartofi pentru piure

Fulgi de cartofi pentru piure

office@sare.ro
0769 250 759

Cere oferta

Fulgi de cartofi pentru piure 100g

 

Ingrediente: cartofi minim 99%, emulsificator, monogliceride, stabilizator: pirofosfat acid de sodiu, conservant: metabisulfid de sodiu, antioxidanti: butilhidroxianisol, acid citric

Piure din fulgi de cartofi - 4 porti (continutul unei cutii):

Fulgi de cartofi 100g, apa 400 ml, lapte 100 ml, sare si unt dupa gust.

Fulgii de cartofi se pot folosi si pentru supa crema de cartofi, sosuri, tocanite, placinte, chiftelute.

A se pastra la loc uscat si racoros.

 

1. Se fierbe apa cu sare. Se ia de pe foc.

2. Se adauga lapte rece si apoi treptat continutul unei cutii.

3. Se amesteca pana la omogenizare. Nu se fierbe.

4. Se adauga unt.